16 nov 2006, 1:27

плакат 

  Poesía
626 0 0

От книжният  квадрат излезнах черно бял, набързо овладях човшкият идеал. Моето детство сам нарисувах просто перфектен е думата с която те заинтересувах. Четеш с устни моята целувка, и после пак се връщам в книжният квадрат, твоя скъп плакат.
 

 

© Тарададам Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??