Плам от сутрешния изгрев
Бъди ми сутрешния порив,
който изгревът ми дава,
скрит във морски залив
и разпалва в мен жарава!
Бъди ми вечен храм,
спомени от нощна птица.
Но защо от сутрешния плам
няма помен от искрица?
© Християн Todos los derechos reservados