15.02.2008 г., 0:29 ч.

Плам от сутрешния изгрев 

  Поезия » Любовна
589 0 4

Плам от сутрешния изгрев

 

Бъди ми сутрешния порив,

който изгревът ми дава,

скрит във морски залив

и разпалва в мен жарава!

 

Бъди ми вечен храм,

спомени от нощна птица.

Но защо от сутрешния плам

няма помен от искрица?

© Християн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??