29 ene 2010, 11:12

Платно 

  Poesía
369 0 3

 

 

Когато рисуваш коне,

ще ти трябва платно със любов напоено.

Ще ти трябват
най-фините четки, готови да изписват откровено.

 

Когато рисуваш коне,

ще ти трябват ефирни бои - за Простора!

На свобода щастливи са конете.

Като хора...

 

Б. Калинов. 18Юли 2009г. Пловдив.


http://www.playcast.ru/view/985721/71697e0a69cbd39a92bc0f5569c7437d482de754pl

© Борис Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??