14 feb 2013, 9:41

Платонично 

  Poesía » Otra
601 0 1

Мисълта: най-силният афродизиак!

Полазва тялото като мъхести гъсеници.

Разлива се като статично електричество.

Посипва го с лебедов пух;

с борови иглички; с гореща струя въздух;

със зехтин, със скреж, с газирани балончета.

Гали го като свежа трева, като морска пяна.

Гори го като огън... Пали всички сетива,

готови за сношение - платонично.

Извисено до мисъл. Пагубна.

© Врабчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??