Мисълта: най-силният афродизиак!
Полазва тялото като мъхести гъсеници.
Разлива се като статично електричество.
Посипва го с лебедов пух;
с борови иглички; с гореща струя въздух;
със зехтин, със скреж, с газирани балончета.
Гали го като свежа трева, като морска пяна.
Гори го като огън... Пали всички сетива,
готови за сношение - платонично.
Извисено до мисъл. Пагубна.
© Врабчето All rights reserved.