3 may 2012, 0:14

Плевел 

  Poesía » Otra
607 0 0

С друг била си - знаех,

че един ще бъда аз за теб,

ала вече не мечтая твойта красота,

не желая твоята душа.

 

Дните бързо отминават,

слънцето ме изгаря всеки ден,

когато ти не си със мен,

ставам аз обикновен.

 

Толкова звезди ще огряват вас сега,

хиляди мечти огряват мен в нощта.

Ще идва ден след ден,

ще търся любовта

и дано открия я

там, някъде в нощта.

© Ники Даскалов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??