22 abr 2015, 16:13

Плутон 

  Poesía
827 0 3

Говори ти се.

Не ти се казва нищо.

Спи ти се.

Не искаш да затваряш очи.

 

Крещи ти се.

Не искаш звук да издаваш.

Мълчи ти се.

Няма кой да те слуша.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??