22.04.2015 г., 16:13 ч.

Плутон 

  Поезия
828 0 3

Говори ти се.

Не ти се казва нищо.

Спи ти се.

Не искаш да затваряш очи.

 

Крещи ти се.

Не искаш звук да издаваш.

Мълчи ти се.

Няма кой да те слуша.

© Ангел Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??