Apr 22, 2015, 4:13 PM

Плутон 

  Poetry
840 0 3

Говори ти се.

Не ти се казва нищо.

Спи ти се.

Не искаш да затваряш очи.

 

Крещи ти се.

Не искаш звук да издаваш.

Мълчи ти се.

Няма кой да те слуша.

© Ангел All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??