22 апр. 2015 г., 16:13

Плутон 

  Поэзия
829 0 3

Говори ти се.

Не ти се казва нищо.

Спи ти се.

Не искаш да затваряш очи.

 

Крещи ти се.

Не искаш звук да издаваш.

Мълчи ти се.

Няма кой да те слуша.

© Ангел Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??