20 abr 2008, 8:31

По... 

  Poesía
408 0 1

Голямо щастие да видиш е звездата как угасва,

голямо щастие е залезът красив,

голямо щастие е стара рана да зараства,

и също щастие е пак – да си щастлив!

 

Но най-голямо то е все, когато

да има щастието с кой да споделиш,

да не загасва за последно и звездата,

да видиш как се ражда – и да продължиш...

 

Защото севетлината там – последна,

не е по-хубава от нова светлина,

нито пък щастието сутрин да погледна,

но сам да съм отново в утринта!...

 

© Борислав Ангелов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??