По детски..
Ела с мен на тайното място,
дето се криехме двамата,
там на хамбара, старият,
целите прашни от сламата..
Аз помня онази целувка,
по детски, невинна и нежна,
и всяка наша милувка,
която превръщах в надежда..
Ела да се влюбим отново,
аз побелял, а ти все красива,
ела да потичаме голи,
сред горски поляни и ниви..
В кората на стария бряст,
ще потърсим двете ни букви,
дарявам ти моята страст,
а ти подари ми целувки..
А после ръка за ръка,
ще тръгнем по тайна пътека,
тела ще изкъпем с дъжда,
душите ни вече се взеха...
27.06.2014 Данаил Антонов (diester)
© Данаил Антонов Todos los derechos reservados