Jun 28, 2014, 10:45 AM

По детски... 

  Poetry » Love
368 0 0

По детски.. 

 

Ела с мен на тайното място, 

дето се криехме двамата,

там на хамбара, старият,

целите прашни от сламата.. 

 

Аз помня онази целувка, 

по детски, невинна и нежна,

и всяка наша милувка, 

която превръщах в надежда.. 

 

Ела да се влюбим отново, 

аз побелял, а ти все красива, 

ела да потичаме голи, 

сред горски поляни и ниви.. 

 

В кората на стария бряст, 

ще потърсим двете ни букви, 

дарявам ти моята страст, 

а ти подари ми целувки.. 

 

А после ръка за ръка, 

ще тръгнем по тайна пътека, 

тела ще изкъпем с дъжда, 

душите ни вече се взеха...

 

27.06.2014 Данаил Антонов (diester)

© Данаил Антонов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??