15 ago 2006, 12:05

По дяволите 

  Poesía » De amor
1515 1 11
По дяволите!
Толкова ли съм безлична?!
Нима не виждаш нищо във очите ми?
Нима на тебе те не казват нищо?
Загледай се...
Четеш ли там "Обичай ме"?

© Мая Попова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??