11 mar 2019, 8:14

По Езоп - „Вълк и агне“ 

  Poesía » Filosófica
273 0 1

Дириш си, агне, 
белята, че мътиш на
Вълчо водата...

 

...............................................

 

Белята, агне,

дириш си, че мътиш на

вълка водата...

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??