Mar 11, 2019, 8:14 AM

По Езоп - „Вълк и агне“ 

  Poetry » Phylosophy
272 0 1

Дириш си, агне, 
белята, че мътиш на
Вълчо водата...

 

...............................................

 

Белята, агне,

дириш си, че мътиш на

вълка водата...

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??