11.03.2019 г., 8:14 ч.

По Езоп - „Вълк и агне“ 

  Поезия » Философска
268 0 1

Дириш си, агне, 
белята, че мътиш на
Вълчо водата...

 

...............................................

 

Белята, агне,

дириш си, че мътиш на

вълка водата...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??