25 dic 2023, 13:20

По Коледа 

  Poesía » De amor
171 1 2

    

      По Коледа

 

Ти по Коледа не ме сънувай,

Коледа е празник свят!

Много, много не ревнувай,

аз съм само нежен цвят!

 

В ден такъв не си мисли за мене,

празника ще почетем!

Нека мине малко време,

после ще се разберем!

 

Чувствата не ги показвай,

чакам коледна шейна,

дядото с чувала снежен

да ми донесе мечта!

 

Ти по Коледа обичай само

моето сърце, душа

и ако повярваш силно,

ще се случат чудеса!

         Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??