от Андромаха (Белла)
„Ледът е спотаена жажда,
оставена да се охлажда,
за да не ни изпогори... „
Ледът е само вкаменена жажда
поднебие на споделено чувство.
В душата ни усещане поражда,
че самотно да обичаш е изкуство.
© Вили Тодоров Todos los derechos reservados