1.03.2018 г., 10:18 ч.

По „Ледът е спотаена жажда“ 

  Поезия » Друга
226 0 0

от Андромаха (Белла)

 

„Ледът е спотаена жажда,

оставена да се охлажда,

за да не ни изпогори...

 

 

Ледът е само вкаменена жажда

поднебие на споделено чувство.

В душата ни усещане поражда,

че самотно да обичаш е изкуство.

© Вили Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??