1 мар. 2018 г., 10:18

По „Ледът е спотаена жажда“ 

  Поэзия » Другая
229 0 0

от Андромаха (Белла)

 

„Ледът е спотаена жажда,

оставена да се охлажда,

за да не ни изпогори...

 

 

Ледът е само вкаменена жажда

поднебие на споделено чувство.

В душата ни усещане поражда,

че самотно да обичаш е изкуство.

© Вили Тодоров Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??