Нищо човешко не ми е чуждо -
нито болката, нито радостта,
но вече просто нямам нужда
от всички тези глупави неща.
Сърцето си от тялото изтръгнах,
изчовърках го с нокти от плътта,
после за мезе си го нарязах
и изпих с него водка 100 кила.
Мислиш че съм чисто луда -
аз и не отричам, че си е така.
Триста дявола владеят моята глава,
до един са бесни - и това не е лъжа,
ала с тях да се живее е по-лесно,
отколкото с човешка суета.
© Виктория Стоянова Todos los derechos reservados