16 jun 2010, 15:06

По нашите стъпки 

  Poesía » De amor
419 0 1

По нашите стъпки

 

Слънцето морно горе грее,

а аз нагоре пак вървя,

с ясно знание болка ще намеря,

на наш'то място спомен тлее,

с всяка стъпка аз кървя.

 

И капките все по-тежки стават,

по хълма стръмен капките текат

и сетне се старото дърво явява ,

край него се призраци развяват,

ще виснат там до края на века.

 

И аз своя дух там оставих,

прегърнал нежно твоята душа

в сянката на зеленото дърво,

и миналото завинаги забравих,

продължих своя път да вървя.

 

S.Deathstroke

© Богомил Пушев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Точно това е идеята.. топоса ,около който се върти основната идея във всяко едно нещо което напиша са отминалите дни или ,по-точно преодоляването им.
Propuestas
: ??:??