15 dic 2020, 19:46  

По навик 

  Poesía » Otra
742 1 3

Гледам към изток,

дори когато

август си е отишъл,

и птиците.

През зимата разтварям

пак ръце,

и разхвърлям събрани

трошици.

© Ивелина каменова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??