5 ene 2021, 6:23  

По поискване 

  Poesía
162 0 0

 

 

 

Като тайна пощенска кутия за

“До поискване” 

съмъ…

 

Заключена съсъ древенъ ключъ

и чакаща нѣкой

 като тебъ…

 

Да я отключишъ и да разчетешъ

йероглифитѣ на

 душата ми…

© Ангелина Стойчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??