21 mar 2024, 15:47

По повод на 21-ви март - Световен ден на Поезията 

  Poesía
147 0 1

и любимката на всекиго - Поезия -

стихът - за кой ли
път - със себе 

си - поглѐзи

я

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Честит ден на поезията!
Propuestas
: ??:??