26 jun 2024, 9:46

По пътя 24 

  Poesía
121 0 0

       П О   П Ъ Т Я   24

 

Писането е много як наркотик,

само,че за разлика от съмнително натуралния,

за Виденията в неговия Свят стих

съставките са много четене и дръзновени мечтания.

 

"Натуралния"далечна е периферия,

писането минава винаги през сърцето,

към Ямата те хвърля иглата във вените,

а Духовния Пулс на Поезията те въздига в Небето.

 

30.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??