6 jun 2024, 10:09

По пътя 7 

  Poesía » Verso libre
60 0 0

      П О П Ъ Т Я - 7

 

Да хванеш Мига на Живота,

да го изживееш до дъно...,

след Него Смъртта на Голгота,

Вярата Възкръснала Ще Преобърне!!!

 

В Миг Единствен решава се Всичко,

но преди Него стои Цял Живот Подготовка,

Която изважда от Безкрайната Единтичност

способността да съзнеш сложната заготовка!

 

Невярващите съветвам,да се обърнат

към Плеадата на Олимпийските Шампиони

и да ги попитат,как Трибагреникът Мил от Химна Обгърнат,

през Сълзите,Мигът Щастие Продължава,Да Гони.....?

 

21.05.2024г.гр.Свищов

© Красимир Кръстев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??