13 sept 2020, 13:14

По Сервантес — „... Дон Кихот...“ 

  Poesía
315 0 0

По
Мигѐл де Серва̀нтес Саавѐдра —
„Знаменитият идалго Дон Кихот де ла Манча“:

„Свободата, Санчо, е на върха на бойното копие!“

 

на острията
на маждраците крепи
се свободата

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??