Sep 13, 2020, 1:14 PM

По Сервантес — „... Дон Кихот...“ 

  Poetry
314 0 0

По
Мигѐл де Серва̀нтес Саавѐдра —
„Знаменитият идалго Дон Кихот де ла Манча“:

„Свободата, Санчо, е на върха на бойното копие!“

 

на острията
на маждраците крепи
се свободата

© Стоян Минев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??