8 ene 2009, 15:07

По следите... само пепел 

  Poesía
955 0 14
 

Овъглиха се очите ми от взиране

по пепелта на минали желания.

Остави ме без дъх - без място за умиране

едно-едничко първо и последно твое обещание:

 

Да върнеш времето в ръцете ми...

 

Сега стоя сама на Пътя,

ограбила последната си Муза,

завързала очите си от въглени -

горящи, за да не изгарят по лицето ти.

 

Да върнеш себе си в сърцето ми...

 

Не искам, огън ще е всичко -

и ще погълне мен и теб, и дните.

Не искай ти от мен обичане,

аз с любов изгарям и трите!!!

 

Да тръгна... ще посея само още пепел...

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??