Такъв е животът.
Когато е бурно,
в моите вени бушува море,
пулсират вълните,
в ярости, страсти, любов и въпроси
сърцето гребе.
Когато е тихо,
по моите скули се стичат сълзи,
усмивки тъгуват
по радост в любими очи.
Такъв е животът.
Дъга е по смисъл.
Единствен.
Самотен.
Без отговор често...
обича, гълчи и мълчи.
Galaxi
© Галина Todos los derechos reservados