10.09.2017 г., 0:13 ч.

По смисъл дъга 

  Поезия » Философска
352 2 2

Такъв е животът.
Когато е бурно,
в моите вени бушува море,
пулсират вълните,
в ярости, страсти, любов и въпроси
сърцето гребе.
Когато е тихо,
по моите скули се стичат сълзи,
усмивки тъгуват
по радост в любими очи.
Такъв е животът.
Дъга е по смисъл.
Единствен.
Самотен.
Без отговор често...
обича, гълчи и мълчи.

 

Galaxi

© Галина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??