Ще сложа на масата
тая вечер чаша вино.
Ще изпия всичките спомени,
ще престана да мисля,
че не мисля за тебе.
Небето е толкова голямо,
че все някога ще те срещна,
за да ти разкажа как се живее без тебе.
Към теб по стъпките на вятъра вървя.
© Мая Тинчева Todos los derechos reservados