10 mar 2023, 8:28

По стъпките ти тръгнах през нощта 

  Poesía » De amor
497 0 0

      

По стъпките ти тръгнах през нощта

 

По стъпките ти тръгнах през нощта,

студено беше, но красиво.

Изгряла беше пълната луна

и аз те следвах мълчаливо.

 

По стъпките ти тръгнах през нощта,

да те погледна нямах сили,

в сърцето беше само любовта

и чувствата ми бяха те открили.

 

По стъпките ти тръгнах през нощта,

къде отиваш, не попитах,

с душата си рисувах красота,

по улиците нощни скитах.

 

По стъпките ти тръгнах през нощта,

защото много те обичах.

Изгряла беше пълната луна.

Обичай ме! – в нощта изричах.

 

             Мария Мустакерска

 

© Maria Mustakerska Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??