29 ago 2015, 9:19

... по трети петли 

  Poesía » Otra
400 0 6


... по трети петли


невъзможното спря и зачака

нова възможност сред мрака

бе градило с майстор Илия

вместо дом просторна килия

опивало се бе от устните на Ана

с червено вино ала тя не му пристана

внезапно се изсипа дъжд но то

не се уплаши от водата а видя

възможност изведнъж ей там

където се измокрят всички сетива

да пита черното във облачето бяло

в далечното до друг не те ли е видяло

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??