... по трети петли
невъзможното спря и зачака
нова възможност сред мрака
бе градило с майстор Илия
вместо дом просторна килия
опивало се бе от устните на Ана
с червено вино ала тя не му пристана
внезапно се изсипа дъжд но то
не се уплаши от водата а видя
възможност изведнъж ей там
където се измокрят всички сетива
да пита черното във облачето бяло
в далечното до друг не те ли е видяло
© Лина - Светлана Караколева Все права защищены