21 oct 2011, 17:42

По-вярване 

  Poesía
682 0 9

Ще бъде светло, много светло,

луната ще изсипва купища лъчи,

старателно и нежно отразени

от тихите момичешки мечти.

 

Ще бъде тихо, много тихо,

единствено светулки ще трептят

и в ритъма на сенките им пърхащи

любов и плът ще полетят.

 

Ще бъде вечер, лятна вечер,

ухаеща на трепети и зов,

когато в тебе ще повярвам

отчайващо, измислена любов.

© Пламена Троева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??