Oct 21, 2011, 5:42 PM

По-вярване 

  Poetry
625 0 9

Ще бъде светло, много светло,

луната ще изсипва купища лъчи,

старателно и нежно отразени

от тихите момичешки мечти.

 

Ще бъде тихо, много тихо,

единствено светулки ще трептят

и в ритъма на сенките им пърхащи

любов и плът ще полетят.

 

Ще бъде вечер, лятна вечер,

ухаеща на трепети и зов,

когато в тебе ще повярвам

отчайващо, измислена любов.

© Пламена Троева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??