27 nov 2010, 15:05

По зелени пътеки 

  Poesía » De amor
753 0 12

ПО ЗЕЛЕНИ ПЪТЕКИ  

По зелени пътеки с теб ще вървим. 
През косите ни вятър ще мине.
Ще усещаме мирис на сочни треви,
а небето над нас ще е синьо.

Припев:
Някой ден, ей така, сплели длани в едно,
ще се скрием от делника скучен.
В уморения град все си мисля: дано
някой ден и това да се случи.

И когато сме там, сред зеления рай,
без тълпи, суета и заблуди,
ще се влюбя във теб и ще бъде пак май,
ти отново във мен ще се влюбиш.

Припев:
Някой ден, ей така, сплели длани в едно,
ще се скрием от делника скучен.
В уморения град все си мисля: дано
някой ден и това да се случи.

Любовта ще намерим сред диви цветя,
в аромата на тучни ливади.
В шумоленето нежно на крехки листа,
ще открием, че още сме млади.

03 Юли 2010 г
Русе

Това е едно старо стихотворение, което вече го има на сайта, но оригиналът е само два куплета, а това вече е песен. Жалко, че не мога да ви го изпея. :)

© Румен Ченков Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??