Толкова дълго
водих война
за любовта ти,
скитаща далеко,
за твоя поглед във нощта
пронизващ ме
направо във сърцето,
за силната,
протегната ръка,
която ме е подслонила,
и за това – че не съм сама
закриляна от твойта
всеотдайна сила.....
Благодаря
на моята Съдба
/приятелка ми стана близка/
че те намерих
по света
и да ме обичаш...Тя поиска...
© Nina Toshich Todos los derechos reservados