28 dic 2007, 14:34

Побеждаваме ли? 

  Poesía » Otra
463 0 1

Падаме.

Ставаме.

Но на крака ли се изправяме?

Продължаваме

да се опълчваме на живота.

Но побежадаваме ли?

Борим се до "край".

Но нима има край

туй, що не е започнало?

Не ни трябва много,

а и ние го имаме.

Само едно сърце, което да тупти.

© Александра Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Хареса ми, живота е борба!!!
    Поздрав!
Propuestas
: ??:??