28.12.2007 г., 14:34 ч.

Побеждаваме ли? 

  Поезия » Друга
461 0 1

Падаме.

Ставаме.

Но на крака ли се изправяме?

Продължаваме

да се опълчваме на живота.

Но побежадаваме ли?

Борим се до "край".

Но нима има край

туй, що не е започнало?

Не ни трябва много,

а и ние го имаме.

Само едно сърце, което да тупти.

© Александра Ангелова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми, живота е борба!!!
    Поздрав!
Предложения
: ??:??