17 abr 2013, 11:12

Побирам се в шепа 

  Poesía » Otra
658 0 13

Обичам ли още така,

както някога -

пречистено, свято. Безбожно.

Със крехката яркост 

на нива от макове

и острия блясък на ножове.

Със цялата древна любов

на жена -

описана, пята. И хулена.

Със тихата нежност

на морска вълна

и с гневната сила на буря.

Днес само разлиствам 

по малко от себе си.

По малко живея. И дишам.

Рисувам си слънце

и вятър, и... мелници.

Побирам се в шепа.

И пиша.


© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??