Почакай още малко,
имаме толкова много
време. Почакай, не си
тръгвай, остани с мен,
ще те обичам и целувам.
Остани още, остани за
момент последен,
остани, още малко,
остани. Остани още,
почакай малко, ще те
прегръщам и докосвам.
Остани и ще те любя
страстно, както никоя
друга. Остани, почакай,
за миг последен, ти
остани.
© Надя Димитрова Todos los derechos reservados