26.04.2017 г., 22:31 ч.

Почакай 

  Поезия » Любовна
1167 1 1

Почакай още малко, 

имаме толкова много

време. Почакай, не си

тръгвай, остани с мен, 

ще те обичам и целувам. 

Остани още, остани за

момент последен, 

остани,  още малко,

остани. Остани още, 

почакай малко, ще те

прегръщам и докосвам. 

Остани и ще те любя

страстно, както никоя

друга. Остани, почакай, 

за миг последен, ти

остани. 

 

© Надя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??