14 mar 2006, 20:42

Почит на обречения 

  Poesía
633 0 4
 Почит на обречения

Вкусвам сълзите ти,
дъхат на мен,
обрекли очите
на пагубен плен.
На съд пред сърцето си
сам се изправяш,
поглеждаш лицето
не се оправдаваш.
Навярно виновен си,
сам го решаваш,
сам се осъждаш
и сам оковаваш.
Сърцето ти ледено
тихо ридае,
защо не прощава
и то не знае.

Почит на обречения
да гори във своя ад,
на себе си обречения
грешен е,и свят...

© Владислава Генова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??