7 abr 2010, 21:39

Почивай в мир, сърце 

  Poesía » De amor
1906 0 4

Почивай в мир, сърце!
Погребвам те сега...

В най-дълбоките
места на моята душа.

Почивай в мир, сърце!
Нямам сили да редя слова
в ужасяващата тишина.

Почивай в мир, сърце!
Не ще туптиш ти веч
за любовта, уби те тя
и обрече те на самота!

Почивай в мир, сърце!
Затварям портата
на самотата си сега,
за да не се разложиш
живо в своята болка и тъга!

© Д-р Кървава Баронеса Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??