7 апр. 2010 г., 21:39

Почивай в мир, сърце 

  Поэзия » Любовная
1862 0 4

Почивай в мир, сърце!
Погребвам те сега...

В най-дълбоките
места на моята душа.

Почивай в мир, сърце!
Нямам сили да редя слова
в ужасяващата тишина.

Почивай в мир, сърце!
Не ще туптиш ти веч
за любовта, уби те тя
и обрече те на самота!

Почивай в мир, сърце!
Затварям портата
на самотата си сега,
за да не се разложиш
живо в своята болка и тъга!

© Д-р Кървава Баронеса Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??